Home Despre noi Parcari Tarife Contact Informatii
Aparate Tichete si abonamente
Prezentarea tichetelor si abonamentelor de parcare

distribuitoare

Model tichet emis de distribuitoare

distribuitoare

Model tichet eliberat de personalul incasator

distribuitoare

Model abonament zilnic

distribuitoare

Model abonament lunar

Tichete si abonamente

Activitatea de exploatare a parcarilor se desfasoara , prin taxare in trei variante:

  • taxarea cu tichete orare de unica folosinta (in parcari cu personal incasator) - minim de plata 1 leu pentru 1 ora parcare. Tichetele se procura de la personalul incasator existent in parcare.
  • taxarea electronica in functie de timpul de stationare (in parcari cu aparate denumite "distribuitoare de tichete de parcare") - minim de plata 0,75 lei pentru 1/2 ora parcare. Tichetele se procura in regim autotaxare de la aparatele instalate in parcari.
  • abonamente zilnice si lunare. Abonamentele zilnice se pot procura de la personalul din parcare sau, ca si abonamentele lunare, de la sediul societatii.

- tariful pentru 1 ora de parcare este : 1,5 lei pentru zonela A si B si 1 leu pentru zona C. Preturile includ TVA.
- tariful unui abonament de parcare, cu valabilitate 1 zi este de 9 lei (inclusiv TVA).
- tariful unui abonament de parcare, cu valabilitate 1 luna este de 100 lei pentru persoane fizice si 124 pentru persoane juridice. Preturile includ TVA.

- in cazul abonamentelor cu valabilitate pe mai multe luni, tariful se calculeaza inmultind numarul de luni cu tariful pentru o luna.

- tichetele si abonamentele de parcare sunt valabile, in limita timpului de parcare platit, in toate parcarile publice cu plata orara din Municipiul Piatra Neamt administrate de Xdatasoft.

- abonamentele se elibereaza pentru un singur autovehicul (au inscris nr. de inmatriculare, perioada de valabilitate) si, ca si in cazul tichetelor, sunt valabile numai daca sunt afisate in mod vizibil pe bordul autovehiculului.

Tarifele tichetelor si abonamentelor de parcare sunt stabilite si aprobate prin Hotarari ale Consiliului Local Piatra Neamt.

 
 
    Administrarea parcarilor
    Reguli de folosire a parcarilor
    Indicatoare
    Locatii parcari
    Distribuitoare tichete parcare
    Tichete si abonamente
    Blocari si ridicari


Copyright © 2009 - Xdatasoft. Toate drepturile rezervate.